Hely emblémája   Súgó
Kedves látogató!
Ön jelenleg a BME régi honlapját látja.
Ezeket az oldalakat már nem tartjuk karban, az itt szereplő információk elavultak lehetnek.
Kérjük, látogasson el a BME új honlapjára: http://www.bme.hu
Kezdőlap
Egyetemi polgárok
Leendő hallgatóink
Látogatók, öregdiákok
Vállalati kapcsolatok
In English English version
Irányított keresésKeresés végrehajtása
A webkijelző megjelenítése sajnos nem sikerült.
Építőmérnöki Kar (ÉMK)Gépészmérnöki Kar (GPK)Építészmérnöki Kar (ÉPK)Vegyészmérnöki és Biomérnöki Kar (VBK)
Villamosmérnöki és Informatikai Kar (VIK)Közlekedésmérnöki és Járműmérnöki Kar (KSK)Természettudományi Kar (TTK)Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar (GTK)

Gyorskeresés

Üdvözöljük a Műegyetem portálján! A BME, mint a magyar felsőoktatás magas presztízsű intézménye, hivatásának tekinti az erős alapképzésre épülő differenciált, többszintű minőségi oktatást és tudományos képzést, a kutatást, fejlesztést és innovációt, valamint a tudományos minősítést a műszaki- és természettudományokban és a gazdaság- és társadalomtudományok egyes területein. Tovább » BME Küldetésnyilatkozat

Legfontosabb hírek, események

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, a Magyar Tudományos Akadémia és a család közös gyászjelentése Tovább » (2013.01.03.)

Boros Ádám és Kéri András, a BME VIK hallgatói nyerték meg a UNICEF pályázatát, melyet az SAP támogatott. A verseny során olyan vizuális megoldást kellett tervezni, mellyel jobban át tudják tekinteni az adományozókat, és ez alapján célzott gyűjtésbe foghatnak. Tovább » (2012.12.21.)

A jelentős műszaki-szellemi alkotások létrehozásáért, illetve a technológiai fejlesztés terén nyújtott kiemelkedő teljesítményért járó Gábor Dénes-díjban és ösztöndíjakban műegyetemi oktató és hallgatók is részesültek. A díjakat 2012. december 20-án adták át a Parlamentben. Tovább » (2012.12.21.)

Átadták a Charles Simonyi Kutatói Ösztöndíjakat és a Szilárd Leó Professzori Ösztöndíjakat a Magyar Tudományos Akadémián december 20-án. A BME-ről Dr. Czigány Tibor és Dr. Stépán Gábor részesült díjazásban. Tovább » (2012.12.21.)

2012. december 18-án, 73 éves korában elhunyt Dr. Detrekői Ákos a Műegyetem korábbi Rektora, Széchenyi-díjas magyar geodéta, egyetemi tanár, az MTA rendes tagja, az Európai Tudományos Akadémia, valamint a Budapesti Közép-európai Egyetem Alapítvány kuratóriumának tagja. Tovább » (2012.12.19.)

A nemzet sikerességének egyik záloga a jó felsőoktatás. Amikor egyetemeinkről, főiskoláinkról születik döntés, a jövőnk a tét. Tovább » (2012.12.19.)

Marsha Ivins, ötszörös amerikai űrhajós tartott előadást a BME-n december 6-án. Tovább » (2012.12.17.)

A BME két harmadéves terméktervező hallgatója egyedi módszert dolgozott ki a műtárgyak digitális másolatának a létrehozására. Tovább » (2012.12.14.)

Műhely tallózó

Rólunk írták

Tények és adatok a Műegyetemről kiadvány
Odoo ProjectMasat-1
Műhely OnlineSzkéné Színház
Copyright © 2013 Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem