Megújul a BME honlapja

Június 7-től friss arculattal és tartalommal jelenik meg a bme.hu.

A mai felhasználói igényeknek megfelelő új egyetemi portál elkészítését a Rektori Kabinet Kommunikációs Igazgatóságának koordinációja mellett belső szakértelemmel és erőforrással oldotta meg a Műegyetem.  A 2023-ban kezdődő tervezés és fejlesztés után a BME Építészmérnöki Kar, valamint a Villamosmérnöki és Informatikai Kar, illetve a Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar munkatársaiból és hallgatóiból álló projektcsapat munkájának eredményeként jelentkezik új központi honlappal a Műegyetem 2024. június 7-től.

A bme.hu a jelenlegi formájában, folyamatosan bővülő tartalommal 2013. január 5-én indult. A központi honlapon ma kb. 10 ezer tartalmi oldal (hír, tudósítás és egyéb cikkek, esemény, pályázati felhívás, statikus tartalom), 25 ezer kép és kb. 4 ezer dokumentum (pl. letölthető pdf) van. Idén naponta átlagosan 12 ezer látogató 39 ezer oldalt nézett meg a honlapon.

Az élesítés után a jelenlegi bme.hu archív, már nem frissülő oldalként, átmenetileg az old.bme.hu címen lesz elérhető fél évig. A megújul honlappal kapcsolatos visszajelzéseket és a tartalmát érintő kéréseket a kommunikacio@bme.hu címen várja a szerkesztőség.

 

 

Rektori Kabinet Kommunikációs Igazgatóság